Wie zijn wij?

Diploma kopen is de aanbieder van namaak diploma’s, certificaten en andere documenten. Wij doen dit al sinds 2015 en onze producten zijn niet van echt te onderscheiden. Dit komt doordat wij een professionele drukkerij zijn die op hoge resolutie documenten afdrukt met verschillende druk technieken, net als de onderwijsinstellingen dat doen.

Als je een diploma bij ons besteld dan weet je een aantal dingen zeker:

– Wij zijn de #1 drukkerij van diploma’s in Nederland en Vlaanderen
– Wij hanteren een “niet goed, geld terug” beleid
– Wij zijn 100% positief beoordeeld door klanten
– Het diploma is zo goed als echt (perfect om je verloren of beschadigde document te vervangen)
– Wij werken snel en volgens afspraak. Meestal heeft u uw documenten dezelfde week nog in huis.
– Wij bewaren uw gegevens niet. Privacy is extreem belangrijk voor ons en wij waarborgen die. Dus als uw documenten verzonden zijn verwijderen we uw data.
– Wij kunnen een nieuw diploma registreren in Nederland of België.

Waarom verkopen wij diploma’s?

Wij vinden dat het onderwijs systeem behoorlijk achterhaald is en het een systeem is geworden om geld te verdienen. DIT KAN UITERAARD NIET, daarom bieden wij een alternatief. Dit bespaart jou veel tijd en geld zodat jij jezelf kan ontwikkelen zonder studieschulden te maken. Ook biedt het kopen van een diploma een goede mogelijkheid voor mensen met een beperking op leren om een voor hun moeilijk te behalen diploma in de hand te krijgen en vaardigheid in het desbetreffende vak in de praktijk op te doen.

Het leven is al stressvol genoeg, daar hoeft geen studieschuld bovenop. Als jij denkt over een baan, waarom pak je die kans niet? Bestel vandaag nog jouw kwalificatie.